Uploaded image for project: 'The Virtual Brain'
  1. The Virtual Brain
  2. TVB-2749

Wrong status on a BurstConfiguration PSE sometimes

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • 2.0.6
    • 2.1
    • None
    • VBC Sprint 10
    • 8.2 Pipeline Integration

    Description

      Simulator - Launch PSE

      I launched some PSE simulations and some of them showed up with red (failing) in the Simulator Page when in Operations you can see that they were successfully finished and you can even use both visualizers for them. Also, once I saw that a Simulation was marked in Simulator with green before it actually finished and at restarting, it was red... I don't know where it comes from, I tried to find any recent modifications which might cause that, but the only thing I know is that somewhere these BurstConfigs' status in the DB are updated to error, so it's not a JS problem

      Gliffy Diagrams

        Attachments

          Activity

            People

              bogdan.valean Bogdan Valean
              robert.vincze Robert Francisc Vincze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 1 day Original Estimate - 1 day
                  1d
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 2 days, 6 hours
                  2d 6h