Uploaded image for project: 'The Virtual Brain'
  1. The Virtual Brain
  2. TVB-1089

PSE Isocline: sometimes it does not load from Operations page

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.1.1
    • Labels:
    • Environment:
      Client. MacOSX 10.6.8, Chrome 31
      Backend: TVB 1.1 - Linux 64 on the Cluster

      Description

      I've got two different errors when trying to launch the PSE isocline:

      • Error when updating image
      • Problems resizing image (although I didn't try to resize the image)
      • The viewer is not launched at all (from the operations page)

      The project is 'ModellingStrucutralLesions' ID #68. It is shared with the admin user.
      The range of operations is 150.

      > Right now, the PSE viewers are loading. I wonder if it has to do with the speed of the network connection ....
      > From the operations page try to launch the PSE isocline viewer from 'localized_lesions_delays_svr_small_l194' or 'localized_lesions_delays_svr_small_l138'. It didn't work for me.

      > Also, for the simulation 'localized_lesions_speed_7_4s_small_svr_initial_conditions_connectivity_vs_C' none of the PSE viwers are available

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              mihai.andrei Mihai Andrei
              Reporter:
              paula.sanz-leon Paula Sanz Leon
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 4 hours
                4h
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 3 hours Time Not Required
                3h